Fysioterapeut Vejle

Søger du en fysioterapeut i Vejle og omegn, er du velkommen i Havnegadens fysioterapi og akupunktur. Vi behandler alle former for problemer i bevægeapparatet – herunder rygproblemer (diskusprolaps, Iskias), hovedpine, nakke- skuldersmerter, knæ- og hoftesmerter samt tennis- og golfalbuer. I klinikken møder du to dedikerede fysioterapeuter Johannes Hess og Daniel Broholm, der hver især bidrager med en bred viden om deres fag samt mange års erfaring med diagnosticering, behandling og træning.

 

 Fysioterapeut Vejle

Erfarne fysioterapeuter i Vejle

Indehaver Johannes Hess har arbejdet som autoriseret fysioterapeut på flere klinikker i Vejle, Haderslev og Viborg – og er, med sine mere end 25 års erfaring og efteruddannelser, en erfaren fysioterapeut med en stor viden om behandling af problemer i bevægeapparatet. Johannes Hess har siden september 2014 drevet Havnegadens Fysioterapi og Akupunktur. Her byder han og Daniel Broholm velkommen til såvel nye som gamle patienter, der har behov for professionel, fysioterapeutisk behandling i Vejle området. Daniel Broholm har højeste uddannelsesniveau indenfor manuel terapi, Muskuloskeletal Fysioterapi, Dip. Mt. med særlige kompetencer indenfor behandling af komplekse ryg-, nakke- og skulder problematikker. Med mere end 5 års praksiserfaring som fysioterapeut i Vejle og Silkeborg udgør han en vigtig del af grundlaget for klinikkens dagligdag. I sin fritid er han familiefar med kone og 2 børn og lever et aktivt fritidsliv som trailløber og friluftsmand.

Fortløbende efteruddannelse

På trods af vores respektive kompetencer bestræber vi os på at forbedre vores kunnen løbende. Vi har begge en række kurser og efteruddannelser på CV’et. Indehaver Johannes Hess er blandt andet GLA:D certificeret behandler og tilbyder evidensbaseret træning til slidte knæ og hofter. Derudover samarbejder klinikken med et af de bedste fitnesscentre i Vejle, der sikrer gode forhold til genoptræning og udførelse af træningsprogrammer. Daniel har også gennemført kurser og efteruddannelser siden endt uddannelse i 2011 – herunder kurser i stabilitetstræning til lænd, nakke og skulder. Daniel studerer foruden på Kandidatuddannelsen i Fysioterapi på Syddansk Universitet sideløbende med sit arbejde som fysioterapeut i Vejle.

Har du spørgsmål til Fysioterapi i Vejle?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at konsultere en fysioterapeut i Vejle, behov for en second opinion, eller blot ønsker en samtale om din problematik. Havnegadens fysioterapi og akupunktur er centralt beliggende på Havnegade 28 i Vejle – tæt på offentlig transport og med gratis parkering i Havneparken.

Se vores kunder udtalelser om vores fysioterapi behandling

Havnegadens fysioterapi & akupunktur Vejle har 4,9 ud af 5 stjerner baseret på 11 anmeldelser.