Akupunktur Vejle

Hos Havnegadens fysioterapi og akupunkturi Vejle tilbyder vi autoriseret behandling af forskellige problematikker i bevægeapparatet. Klinikkens primære fokus ligger på undersøgelse, diagnosticering og behandling af ryg-, nakke- og skulderbesvær, knæsmerter, rygproblemer samt tennisalbuer gennem fysioterapeutisk behandling. Vi bruger medicinsk akupunktur i forbindelse med vores fysioterapeutiske behandlinger.

 

Akupunktur Vejle

Akupunktur i Vejle i kyndige hænder

Klinikkens to ansatte Johannes Hess og Daniel Broholmbesidder begge kompetencer inden for akupunkturens verden, og tilsammen danner vi en tandem af professionelle behandlere, du kan benytte dig af, når du har behov for fysioterapeutisk behandling med akupunktur i Vejle. Daniel Broholm har foruden sin 5-årige praksiserfaring som fysioterapeut en uddannelse i medicinsk akupunktur igennem Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi – et faggruppefællesskab, som har til formål at formidle klinisk viden om akupunktur på et forskningsbaseret niveau. Dermed er du sikret en evidensbaseret og kontrolleret behandling, når du benytter dig af os som dine foretrukne behandlere indenfor både fysioterapi og akupunktur i Vejle.

Behandling med akupunktur

Akupunktur foregår ved at sætte små, tynde nåle i musklerne, der stimulerer nervesystemet, hvilket har en smertelindrende effekt, øger blodtilstrømningen og afspænder musklerne. Behandling med akupunktur varer ca. 20 minutter pr. gang og i de fleste tilfælde vil omkring 6 behandlinger skabe positive resultater i form af forbedret nattesøvn, smertelindring og øget bevægelighed. Hos Havnegadens Fysioterapi har indehaver Johs. Hess Diplom i medicinsk akupunktur, Dip.Med.Ac fra Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi, og Daniel Broholm har eksamen i medicinsk akupunktur, Med. Ac..

Vil du prøve akupunktur på egen krop?

Vi hører naturligvis gerne fra dig, hvis du søger muligheder for at prøve akupunktur i Vejle. Kontakt os via kontaktformularen her på siden eller på 91 52 99 99, hvis du vil booke en tid, eller hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Se vores kunders udtalelser om vores akupunktur behandling

Havnegadens fysioterapi & akupunktur Vejle har 4,9 ud af 5 stjerner baseret på 11 anmeldelser.