Ondt i ryg og nakke rammer de fleste af os. Og det kan være ganske ubehageligt. Men heldigvis går det i de fleste tilfælde hurtigt over igen.

Smerter i ryg og nakke, diskus prolaps og ischias smerter er de hyppigste grunde til, at klienter henvender sig til os. I mange tilfælde er det en fastlåst arbejdsstilling foran computeren, der er synderen, men smerter i ryg og nakke kan også opstå som resultat af belastning over længere tid, forløftning og traumer fra fald eller som følge af fødsler.

 

Klinikken er marts 2018 blev GLA:D Ryg certificeret fra Syddansk universitet.

Hos Havnegadens Fysioterapi er vi specialiseret i ryg- og nakkebehandling, samt behandling af gener i lænd. På baggrund af mange års erfaring og løbende efteruddannelser inden for varierende behandlingsformer såsom manuel terapi, mekanisk diagnose og -terapi (McKenzie metoden) øvelsesterapi og akupunktur kan vi yde kvalificeret og kompetent behandling, så du kan opleve at få en lettere, mere velfungerende krop, fri for smerter og ubehag.

Slip for smerter med professionel behandling

Når du henvender dig til os med smerter i ryg, nakke og/eller lænd, vil vi starte med at foretage en grundig undersøgelse. På baggrund af undersøgelsen vil vi finde frem til årsagen til dine symptomer og derefter sammen lægge en behandlingsplan.

Behandlingsplanen kan bestå af ryg- eller nakkebehandling, der inddrager fysioterapeutiske behandlingsformer som manuel terapi, mekanisk diagnose og -terapi , øvelser og evt. akupunktur. Som opfølgning på behandlingen har vi desuden mulighed for at tilbyde små hold med individuelt tilpassede træningsprogrammer.

Holdtræning med individuelt tilpasset program

Som supplement til behandlingen kan der sammensættes individuelle træningsprogrammer til selvtræning eller som tilbud om holdtræning på klinikken. Da holdene er små, bestående af max 5-6 personer, er der her basis for kvalitetstræning og fordybelse i den enkeltes behov.

Skal vi også hjælpe dig?

Gennem ryg- og nakkebehandling afhjælper vi de smerter, som hæmmer dig og sætter begrænsninger for dig i din hverdag, og med et konstant fokus på forebyggelse sikrer vi desuden, at risikoen for, at smerterne vender tilbage, minimeres.

 

Ønsker du at påbegynde en behandling? Kontakt Havnegades Fysioterapi allerede i dag.

Du behøver ingen lægehenvisning hos os, men kan bestille tid direkte på vores hjemmeside eller på telefon +45 9152 9999