Søger du en fysioterapeut i Vejle og omegn, er du velkommen i Havnegadens fysioterapi og akupunktur. Vi behandler alle former for problemer i bevægeapparatet – herunder rygproblemer (diskusprolaps, Iskias), hovedpine, nakke- skuldersmerter, knæ- og hoftesmerter samt tennis- og golfalbuer. I klinikken møder du to dedikerede fysioterapeuter Johannes Hess og Daniel Broholm, der hver især bidrager med en bred viden om deres fag samt mange års erfaring med diagnosticering, behandling og træning.

Erfaren fysioterapeut i Vejle

Indehaver Johannes Hess har arbejdet som autoriseret fysioterapeut på flere klinikker i Vejle, Haderslev og Viborg – og er, med sine mere end 30 års erfaring og efteruddannelser, en erfaren fysioterapeut med en stor viden om behandling af problemer i bevægeapparatet. Johannes Hess har siden september 2014 drevet Havnegadens Fysioterapi og Akupunktur. Her byder han  velkommen til såvel nye som gamle patienter, der har behov for professionel, fysioterapeutisk behandling i Vejle området.

Fortløbende efteruddannelse

På trods af vores  kompetencer bestræber vi os på at forbedre vores kunnen løbende.. Indehaver Johannes Hess er blandt andet GLA:D certificeret behandler og tilbyder evidensbaseret træning til slidte knæ og hofter. Derudover samarbejder klinikken med et af de bedste fitnesscentre i Vejle, der sikrer gode forhold til genoptræning og udførelse af træningsprogrammer.

Har du spørgsmål til Fysioterapi i Vejle?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at konsultere en fysioterapeut i Vejle, behov for en second opinion, eller blot ønsker en samtale om din problematik. Havnegadens fysioterapi og akupunktur er centralt beliggende på Havnegade 28 i Vejle – tæt på offentlig transport og med gratis parkering i Havneparken.